Villkor

Följande villkor reglerar förhållandet mellan kund och evangelie vid försäljning på denna webbplats.

Registrering och personuppgifter

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn, adress, telefon, e-post, etc registreras i vårt kundregister och får användas av oss i vår marknadsföring, eventuell kreditkontroll, kundtatistik och analys. Dina uppgifter lämnas inte vidare. Villkor angivna nedan gäller försäljning till privatkunder. Återförsäljare, enligt andra villkor.

Köp

En kund måste ha fyllt 16 år för att få handla på www.evangelie.se och vi håller kunden ansvarig för att efterfölja detta. Vi reserverar oss för att en produkt kan vara slutsåld.

Swedbank konto 8380-8/04 098 244-9

Bankgiro: 712-0389

Priser

Våra bokpriser är i svenska kronor och inklusive moms (6%) och våra fraktavgifter är 39 kronor (inkl 6% moms) för en bok och 49 kr för två eller flera böcker.

Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser eller annan felaktig artikelinformation på vår hemsida och vi förbehåller oss rätten att ändra pris utan föregående avisering.

Betalningsvillkor

Som standard gäller att beställningar skickas mot faktura som förfaller till betalning efter 14 dagar. Ingen faktureringsavgift tillkommer.

Kreditkontroll

Vi förbehåller oss rätten till sedvanlig kreditkontroll vid köp mot faktura. Vid försenad betalning kan dröjsmålsränta komma att debitteras.

Leveranssätt

Din beställning skickas med Posten eller Schenkers privatpaket, beroende på vikt. Andra alternativ kan förekomma. Vid försändelser till utlandet gäller postens porto om inte annat är överenskommet.

Leveranstid

Varorna skickas vanligtvis från oss inom 3 arbetsdagar. Vid eventuell beställning av produkter som ännu inte släppts gäller den angivna utgivningsdagen.

Vara slut

Vi förbehåller oss rätten att inte ersätta vara som tagit slut. Normalt finns alla böcker i lager som saluförs på hemsidan men vid ovanliga tillfällen kan produkter ta slut.

Bytesrätt/öppet köp

Full returrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, (enligt Distansavtalslagen) förutsatt att varan är i oanvänt och oskadat skick. Innan en retur kan göras måste kunden kontakta oss per e-post till info@evangelie.se (meddelandet ska innehålla information om fakturanummer samt titel på de produkter som önskas returneras) och invänta översänd information om returadress. Returporto bekostas av kunden. För att vi ska kunna acceptera en retur måste varan emballeras väl för att undvika att den blir skadad. Om returnerade varor kommer tillbaka skadade till oss kan vi inte kreditera din retur. Var därför väldigt noggrann så att du förpackar försändelsen rätt.

Reklamationer

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@evangelie.se